Aanmelden

Een greep uit de bedankberichten en ervaringen van cliënten:

 

"Hanneke heeft mij heel goed geholpen bij het leren begrijpen van mijn (angst)klachten. Daarnaast hebben de EMDR sessies ertoe bijgedragen dat ik vandaag de dag een stuk beter in mijn vel zit. Ik vond de gesprekken met Hanneke prettig en dat komt vooral omdat ik het gevoel had dat ik echt mezelf kon zijn en dat ik zonder oordeel gehoord/gezien werd zoals ik ben." 

 

"Ik begrijp mezelf zoveel beter en kan nu met meer compassie naar mezelf kijken....dit geeft zoveel geestelijke rust. Bedankt voor alles." 

 

"Je hebt me onwijs geholpen... en t werpt nog steeds zijn vruchten af! Ik voel me echt TOP. Nogmaals bedankt voor je tips en alles wat me geholpen heeft om te staan waar ik nu sta. Je man en lieve kindjes mogen trots zijn op een mama/vrouw zoals jij, die haar werk fantastisch doet!" 

 

"Ik voelde me gezien, gehoord en gerespecteerd. Ook in de manier waarop we afstemden wat we konden doen. Dat heb ik wel eens heel anders meegemaakt. Wat hébben we hard gewerkt samen, zeker! De manier waarop dat ging, je houding als therapeut, je zo grote betrokkenheid en warmte, was heel erg waardevol. Nu ik terug kijk én vergelijk met wat ik nu voor behandelaar heb, zie ik dat nóg scherper. Niet om te overdrijven maar ik voel het echt zo. Blijf maar zo Hanneke, je cliënten treffen het echt! Dank je voor alles wat je hebt gedaan en je warme betrokkenheid. Die gaat met me mee." 

 

"Je bent een top-therapeute en ik beveel je bij iedereen aan! Je hebt me enorm geholpen met m'n leven weer op de rit te krijgen. Je luisterend oor, de EMDR sessies en de spiegel die je me hebt voorgehouden, hebben me enorm geholpen. Nu is het tijd om het geleerde in de praktijk te brengen. Ik ga ermee aan de slag!" 
 
"Ik heb de sessies als heel fijn ervaren. Ik heb er heel veel profijt van gehad. Je bent echt een top psycholoog! Je begreep/begrijpt mijn situatie en ging daar heel goed en fijn mee om. Heel erg bedankt hiervoor en ga zo door! Verder gaf je ook alle info die ik nodig had en regelt alles met de huisarts en zorgverzekering. Dat is ook heel fijn!" 
 
"Ik wil je onzettend bedanken voor je begeleiding en de inzichten die je me gaf. Je bent een fijne therapeute!" 
 
"EMDR was echt geweldig. Ik voel me veel beter nu. Het is zo leuk om weer een doel voor ogen te hebben; daar word ik ook heel blij van. De ingezette aanpak is één, maar de persoon is voor mij minstens zo belangrijk. Ik vind je een mooi mens en ik hoop dat je nog veel mensen mag helpen!!" 
 
 "Ik kan je met zekerheid en blijdschap verzekeren dat de sessies bij jou mijn verwachtingen hebben overtroffen. Ik merk dit terug in : meer productiviteit, hogere tolerantie qua prikkels bij reizen en drukke dagen en ik kan meer verdragen van gezinsleden. Ik wil je ontzettend bedanken voor je neutrale, rustige en goede begeleiding en ik hoop dat je nog veel mensen hun leven mag terug geven, want zo kan dat voelen." 
 
"Het gaat nu heel goed met mij. Ik ben heel erg blij met de hulp die ik gekregen heb en gebruik de tips bijna dagelijks." 
 
"Ik wil je bedanken voor alle fijne gesprekken en begeleiding. Mede dankzij jou heb ik al veel angsten overwinnen en daar ben ik je dankbaar voor. Ik hoop dat je nog veel mensen kan helpen!" 
 
"Veel dank voor je geweldige hulp en begeleiding en voor je menselijkheid de afgelopen jaren." 
 
"Ik wil je bedanken voor al je hulp.Zonder jou was ik niet zo ver gekomen en had ik me nu niet zo goed gevoeld. Doordat ik nu zo goed in mijn vel zit voel ik me sterk genoeg en niet angstig voor de komende operatie." 
 
"Ik ben bij je in behandeling geweest omdat mijn zwangerschap zo zwaar was. Inmiddels ben ik bevallen van ons 2e kindje. Deze bevalling is veel beter verlopen, omdat ik er beter mee om kon gaan. Dit was me niet gelukt zonder jouw hulp. Bedankt daarvoor!!" 
 
"Ik ben onder behandeling geweest bij Hanneke voor mijn angsten in de relatiesfeer. Na een intakegesprek is het behandelplan opgesteld en daarmee kon ook snel begonnen worden. Dankzij haar sta ik nu een stuk zekerder en beter in mijn schoenen, en dat na een paar afspraken al, door heldere, duidelijke tips en trucs die ik van haar heb gekregen om met mijn angsten om te gaan. Ik ben heel blij deze stap gezet te hebben bij Angst en Trauma Gouda. Bedankt Hanneke!"