Aanmelden

Contact en route

Psychologenpraktijk Angst en Trauma Gouda is gevestigd op de tweede etage van het Tolhuis in het centrum van Gouda. Je kunt bij binnenkomst plaatsnemen in de wachtruimte op de begane grond. Je wordt daar opgehaald en naar de spreekkamer gebracht.

 

Er is geen lift in het pand aanwezig. Voor cliënten die slecht ter been zijn en/of een rolstoel gebruiken biedt Angst en Trauma Gouda de service van thuisbezoek. Eventueel kan er uitgeweken worden naar een ruimte op de begane grond van het Tolhuis.

 

De praktijk is geopend tijdens kantooruren op maandag, dinsdag en donderdag.

 

Er is momenteel vanwege grote drukte een aanmeldstop voor cliënten van alle zorgverzekeraars. 

 

Angst en Trauma Gouda | Praktijk voor psychologische hulp

Westhaven 73-74

2801 PN Gouda

06 3752 4313

info@angstentraumagouda.nl

 

Parkeren

In de directe omgeving van de praktijk kun je betaald parkeren. Let op, je betaalt op sommige plekken voor maximaal een uur. Je kunt ook (langer) parkeren op parkeerplaats Klein Amerika en in ongeveer 10 minuten naar het Tolhuis lopen. Gratis parkeren kan bij Buurtje of aan de Kerkhoflaan. Vanaf Buurtje loop je via de Mallegatsluis in 5 a 10 minuten naar de praktijk.

 

OV

De binnenstad van Gouda is goed te bereiken met de trein.

 

Je stapt uit op NS station Gouda en loopt in ongeveer 15 minuten naar het Tolhuis. Vanuit het Station (centrumzijde) sla je linksaf richting Centrum. Je loopt alsmaar rechtdoor. Je steekt bij de stoplichten de Kattensingel over en loopt door de Kleiweg (winkelstraat). Je passeert de Markt met het oude Stadhuis en blijft rechtdoor gaan. Via de Wijdstraat en de Dubbele buurt kom je op de Westhaven. Deze loop je helemaal uit. Het Tolhuis vind je aan de linkerkant.

 

Je kunt ook stadsbus 3 of bus 106, 107 of 197 nemen en uitstappen bij bushalte Doelenbrug. Vanaf hier is het nog ongeveer 4 minuten lopen naar het Tolhuis. Je loopt vanaf de bushalte over de brug over het water de Doelenstraat in. Je neemt de eerste straat links (Tuinstraat) en slaat aan het einde van deze straat rechtsaf (Vijverstraat). Je komt op de Oosthaven en neemt de brug over het water, waarna je linksaf slaat naar het Tolhuis aan het einde van de Westhaven.