Aanmelden

Maatregelen met betrekking tot het coronavirus (COVID-19)


Praktijk Angst en Trauma Gouda hanteert de richtlijnen van het RIVM rondom het coronavirus, om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. Vanaf maandag 11 mei werk ik vanwege de versoepeling van maatregelen weer gedeeltelijk in het Tolhuis. Als u een afspraak ingepland heeft staan, kan deze dus in de praktijk plaatsvinden. Mocht u er de voorkeur aan geven om dit alsnog online of telefonisch te blijven doen, laat het dan -op tijd- even weten.

 

Uiteraard neem ik zoveel mogelijk de voorzorgsmaatregelen van het RIVM in acht, zoals de 1,5 meter afstand en het afnemen van contactpunten. Voordat u de praktijkruimte binnenkomt, zal ik u ook vragen om uw handen te ontsmetten. U kunt zelf drinken meenemen. Ik wil u verder uitdrukkelijk vragen om u -als u de praktijk komt bezoeken- ook aan de richtlijnen van het RIVM houden en thuis te blijven als u klachten als niezen, keelpijn, loopneus, hoesten of verhoging / koorts hebt. De afspraak kan dan eventueel omgezet worden naar een telefonische of online afspraak.

Mocht ik zelf klachten krijgen, dan zal ik de afspraak waar mogelijk en gewenst eveneens omzetten in een telefonische of online afspraak. Ook EMDR sessies kunnen desgewenst online plaatsvinden.