Aanmelden

Psychologenraktijk Angst en Trauma Gouda werkt samen met:

 

Praktijk Proximaal

 

 

Praktijk Proximaal bestaat sinds maart 2000 en is een gespecialiseerde sportmassagepraktijk die zich richt op het behandelen van migraine-, hoofdpijn-, nek-, schouder-, ademhalings- en globusklachten. 

 

Kijk voor meer info op de website:

 

www.sportmassagegouda.nl

 

 

Rijangstcoach

 

 

Voor de behandeling van rijangst werkt praktijk Angst en Trauma Gouda samen met Autorijschool van D&D. De instructeurs zijn gespecialiseerd in het begeleiden van leerlingen met faal- en/of rijangst. Zij hebben hiervoor aanvullende opleidingen gevolgd bij A&R Verkeersbegeleidingen, hét instituut op het gebied van trauma- en fobiebegeleiding in Nederland.

 

www.rijschoolvandend.nl

 

 

Praktijk voor Eerstelijns Psychologie Waddinxveen


Voor waarneming werkt praktijk Angst en Trauma Gouda samen met Hannah Ritter, Gezondheidszorgpsycholoog. Bent u cliënt van praktijk Angst en Trauma Gouda dan kunt u tijdens afwezigheid in verband met vakantie in dringende gevallen telefonisch contact met Hannah opnemen.


www.eerstelijnspsychologie-waddinxveen.nl | 06-53290730Angst, Dwang en Fobiestichting 

 

De angst, dwang en fobie stichting

 

Praktijk Angst en Trauma Gouda schrijft met veel plezier artikelen over angststoornissen voor het magazine Vizier van de Angst, Dwang en Fobie stichting. Deze stichting is een landelijke patiëntenvereniging die zich inzet voor mensen met angst- en dwangklachten.

 

www.adfstichting.nl